Blog

2022 Yeni Nesil Yatak Odası

Yatak odası modelleri gerek tasarımları gerekse de rahatlıkları ile dikkat çeken ürünlerdir. Bu takımlar sayesinde insanlar rahat bir uyku deneyimi yaşayabilmektedir. Takımlar ayrıca odaların şıklığı ve dekorasyonu açısından da önemli bir paya sahiptir. Yatak odalarında ihtiyaç duyulan yatak, baza, şifonyer, karyola gibi ürünler bu takımların içerisinde bir arada bulunmaktadır. Ürünlerin her biri birbiri ile uyumlu detaylara sahiptir. Bu sayede yatak odası dekorasyonu için zorlanmadan uyumlu bir kombin ortaya koyabilirsiniz. Aşağıda 2022 yılına ait yeni nesil yatak odası takımlarına yer verilmiştir. Bu takımların her birinde kendine has bir dekorasyon yer almaktadır. Takımlar sayesinde yatak odalarınızda bir işlevsellik kazanabilirsiniz.

Yozgat Yatak Odası Takımı

Yatak odası seçiminde insanların dikkat ettikleri ilk şey takımdaki parçaların ne kadar kullanışlı olduğudur. Bu detay mobilya satın alımında son derece önemlidir. Ancak kullanışlılık bir yatak odasını satın almak için yeterli bir kriter değildir. Yatak odası takımının ayrıca estetik bir görünüme de sahip olması gerekmektedir. Şık görünümü estetik bir şekilde yatak odalarınıza taşıyacak Yozgat Yatak Odası Takımı sayesinde evlerinizi güzelleştirebilirsiniz. Genel olarak açık renk tonlarının yer aldığı üründe tutma kulpları gold ile kaplanmıştır. Bu sayede 2022 yılına dair izler odalarınıza kadar taşınacaktır. Gold detaylar sayesinde odalarınız ışıltılı bir görünüme bürünecektir. Bu ışıltılı görünüm sayesinde yatak odalarınızdan çıkmak istemeyeceksiniz.

Violet Yatak Odası Takımı

Yatak odasını dar bir oda seçen çiftlerin yatak odası takımı için doğru bir seçim yapması gerekmektedir. Dar boyutlu yatak odalarında koyu renk mobilyaların kullanımı alanı daha da dar gösterecektir. Ayrıca bu alanlarda siyah ya da lacivert kullanımı insanların içini karartacaktır. Böylesi olumsuz durumlara neden olmamak için küçük alanlarda açık renk mobilyalar tercih edilmelidir. Açık renk mobilyalara örnek olarak Violet Yatak Odası Takımı verilebilmektedir. Bu takım sayesinde içinizi ferahlatacak bir tasarım ortaya koyabilirsiniz. Takımın beyaz rengi, altın detaylar ile süslenerek güzel bir görünüm elde edilmiştir. Özellikle tutma kulplarında kullanılan altın süslemeler odalarınıza estetik bir görünüm kazandıracaktır.

Üsküdar Yatak Odası Takımı

Farklı geometrik desenlere yatak odasında yer vermek isteyenler bu takımdan yararlanabilmektedir. Takım içerisinde hem yuvarlak hem de dikdörtgen şeklinde iki adet ayna yer almaktadır. Bu aynalar sayesinde odanız daha geniş görünecektir. Takım içerisinde yer alan pufun ayakları ahşap renkte imal edilmiştir. Ahşabın yer aldığı diğer parçalar; komodin, şifonyer ve kıyafet dolabıdır. Üsküdar Yatak Odası modelleri içerisinde yer alan ahşabın zarif yapısı, odalarınızın çok daha doğal bir görünüme kavuşmasını sağlayacak ve sizlerin daha kolay uykuya dalmasına vesile olacaktır.

Trabzon Yatak Odası Takımı

Eğer çok kıyafetiniz var ise geniş bir kıyafet dolabına sahip olan model tercih etmenizde yarar vardır. Geniş kıyafet dolapları kıyafetlerinizi kırıştırmadan düzenli olarak saklayabilmektedir. Trabzon Yatak Odası Takımı içerisinde yer alan kıyafet dolabı da geniş bir iç hacme sahiptir. Dolabın dış kısmında 4 adet boy aynası mevcuttur. Kreatif çizgilere ev sahipliği yapan dolap, diğer parçalar ile mükemmel bir renk uyumu yakalamıştır. Antrasit rengi sayesinde odalarınızda karşı koyamayacağınız bir güzelliğe ev sahipliği yapabilirsiniz.

Suadiye Yatak Odası Takımı

Takım içerisinde kullanılan her bir parça ayrı bir zarafete sahiptir. Takımın tutma kulplarından ayaklarına kadar en küçük detaylarda büyük bir özen yer almaktadır. Suadiye Yatak Odası modelleri sayesinde konfordan ödün vermeden doğal bir görünüm yakalayabilirsiniz. Kapakların kenar kısımlarında kullanılan ince şeritler gold renkten imal edilmiştir. Suadiye kıyafet dolabı içerisinde pek çok bölme yer almaktadır. Bu bölmeler kıyafetlerinizin zarar görmeden muhafaza edilmesini sağlamaktadır.

Sivas Yatak Odası Takımı

Antrasit rengin şıklığını modern esintiler ile bir takımda kullanarak yatak odalarınıza ayrı bir görünüm kazandırabilirsiniz. Çağdaş geçişlere sahip olan Sivas Yatak Odası Takımı sayesinde bir yatak odasından beklediğiniz her detaya kavuşabilirsiniz. Modelde yer alan şifonyer 3 çekmeceye sahiptir. Çekmecelerin iç hacmi oldukça geniştir. Şifonyerin üst kısmında keskin hatlara sahip bir ayna bulunmaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir